Wemmelaars dit jaar twee dagen gratis naar Plantentuin

May 15, 2018

Dit jaar krijgen de inwoners van Wemmel twee dagen gratis toegang tot de Plantentuin van Meise. Zowel op zondag 27 mei als op zondag  21 oktober kunnen ze het domein gratis bezoeken, op vertoon van hun identiteitskaart. Op die manier kunnen ze in twee verschillende seizoenen van de planten- en bloemenpracht genieten.

 


Het gemeentebestuur van Wemmel heeft al enkele jaren een overeenkomst met de Plantentuin, die deels op Wemmels grondgebied ligt, om de inwoners een gratis toegangsdag te verlenen. Dit jaar zijn er nu voor het eerst 2 gratis dagen overeenkomen.
De Plantentuin is 92 hectare groot en herbergt 18.000 soorten planten. Openingsuren en meer info op www.plantentuinmeise.be.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png