Fotowedstrijd milieuraad Buggenhout

May 19, 2018

De gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur organiseert een fotowedstrijd na groot succes van vorig jaar.

Inwoners worden opgeroepen om foto's te nemen in het thema "water".

Dit kan tijdens wandel- of fietstochten.

 

"Met respect voor de natuur kan u op zoek gaan en genieten van: een kabbelend beekje, een poel, een kreek, een plas of sloot langs de weide, een vijver in bos of park, een wachtbekken of een stukje Schelde aan den Briel."

Deelnemen is makkelijk: "Stuur voor 30 september 2018 uw beste foto’s (max. 3) naar fotowedstrijdGAMNBuggenhout@gmail.com. Vermeld zeker uw contactgegevens: naam, adres, email, telefoon, (geboortedatum indien jonger dan 16 jaar) en informatie over de foto (locatie, titel en datum). Foto’s moeten genomen zijn door Buggenhoutenaren tussen 1 mei en 30 september 2018. Kwaliteitseisen foto: JPEG, minimum 6 megapixels, 3x2 of 4x3, bestandsgrootte max 15 MB"

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png