Pop-up bar Zanzibar keert terug… groter en op een nieuwe locatie!

May 23, 2018

 

Dat Zanzibar vorig zomer een succes was, is een understatement: meer dan twintigduizend bezoekers kwamen naar de Linthoutstraat in Merchtem om te genieten van het zwembad, de muziek, de palmbomen en de strandstoelen. De paradijselijke setting was een voltreffer!

 

Het succes vorig jaar overtrof onze stoutste verwachtingen. De vele positieve feedback gaf ons dan ook de nodige “goesting” om Zanzibar dit jaar te laten terugkeren … maar ook wij wilde meer en beter!

 

Een nieuwe en grotere locatie is dan ook de achterliggende reden voor de verhuis van Zanzibar. Een terrein van 3 hectare groot met een parking voor zo’n 800 wagens en dit in de Smisstraat in Londerzeel.

 

Dit jaar kan je niet alleen op vrijdag en zaterdag naar Zanzibar afzakken. Ook donderdag kan je er terecht voor een verfrissend pintje achter een zware werkdag. Afhankelijk van het weer zal onze pop-up bar ook open zijn op zondag.  Je kan er komen chillen met je gezin of met vrienden. Zeker de website of onze Facebook-pagina checken om te weten te komen of je kan langskomen!

 

Pop-up Zanzibar is open van 1 juni tot en met 8 september.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png