Weekend der Spontane Gisting in Opstal

May 25, 2018

 

 

De Opstalse Bierpallieters organiseren dit jaar het 27ste Weekend der Spontane Gisting op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018, telkens vanaf 15u in Tapperij Beukenhof, Broekstraat 18 te 9255 Opstal-Buggenhout. 

Tijdens dit unieke bierfestival serveren ze voornamelijk bieren (een 70-tal!) van spontane gisting zoals lambiek, kriekenlambiek, geuze, kriek, framboos, faro en de andere specialiteiten van alle nog bestaande lambiekbrouwerijen en gueuzestekers.

 

Het unieke bierassortiment wordt aangevuld met de bieren van de twee Buggenhoutse brouwerijen en natuurlijk met hun eigen bieren. Om volledig in het Pajotse kader te blijven serveren ze ook natuurlijk boterhammen met kop, platte kaas en radijsjes of boerenhesp.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png