Voortaan online inschrijving speelpleinwerking Londerzeel

May 26, 2018

 Kinderen die in Londerzeel naar de speelpleinwerking gaan, moeten voortaan online worden ingeschreven. Online inschrijven kan tot op de dag zelf tot 7.30 uur ’s ochtends.

Ouders van kinderen die naar de inclusieve speelpleinwerking gaan, nemen vooraf contact op met de Jeugddienst via jeugd@londerzeel.be. De dienst gaat na of een geschikte begeleider aanwezig is voor de periode dat het kind aanwezig zal zijn. Als een begeleider beschikbaar is, kan het kind online worden ingeschreven en kan de opvang betaald worden.

 

Schrijf tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Je kan voor meerdere dagen tegelijk reserveren. Surf naar https://londerzeel.ticketgang.eu

  1. maak een eigen 'gezinsaccount' aan  

  2. kies de gewenste speelpleindagen 

  3. duid aan of een warme maaltijd en/of extra drankjes nodig zijn 

  4. betaal via de beveiligde site 

  5. even later krijgt de aanvrager een bevestigings-e-mail. Het e-ticket dient als bevestiging van de inschrijving.

 

Om het online inschrijven en betalen vlot te laten verlopen, organiseert de Jeugddienst een infoavond ‘Inschrijven via TicketGang’ op dinsdag 19 juni om 19.30 u. in het GC Gerard Walschap, Sint-Jozefstraat 44 in Londerzeel SintJozef. Inschrijven kan door een mail te sturen naar jeugd@londerzeel.be vóór maandag 18 juni. Surf naar https://jeugd.londerzeel.be voor meer info en ontdek ook het volledige programma van de sport- en creaweken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png