4 Fonteinen Triatlon op 3 juni

May 28, 2018

Gisterenavond werden de inschrijvingen van de 4 Fonteinen Triatlon afgesloten. Nu zondag zullen er 555 deelnemers starten: 200 kids- en jeugdatleten, 25 trio’s, 160 deelnemers voor de recreatieve triatlon en 170 deelnemers zullen strijden voor de titel Belgisch Kampioen.

 

Goed gevuld programma.

De allerjongsten starten om 9u30 (Kids 1), zij zwemmen 50m, fietsen 2km en lopen 750m. Naar gelang de leeftijd stijgen de afstanden. De atleten van Jeugd B zwemmen reeds 500m, fietsen 10km en lopen 3km. Volwassenen starten om 12u, zij zwemmen 500m, fietsen 20km en lopen 5km. Eerst starten de dames, nadien de trio’s en als laatste de heren.

 

Spanning op het Belgisch kampioenschap sprint.

Voor het tweede jaar op rij komt het BK Sprint naar Vilvoorde. Sprint staat voor 1/8 triatlon dus 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. Zowel bij de heren als de dames kunnen jullie hier de top van de Belgische atleten aan het werk zien. Wie er vorig jaar bij was kan beamen dat dit een spannende strijd is! De Dames starten om 14u30, de Heren masters starten om 15u15 en de Heren om 16u30.

 

Supporters welkom aan de Havendoklaan.

Het ziet ernaar uit dat het een perfect triatlon-weertje wordt dus we willen iedereen aanmoedigen om de atleten te komen ondersteunen. Er is een DJ, er zijn springkastelen en we verwennen jullie met heel wat lekkers: Pasta-bar, Grimburger (verzorgd door de Keurslager), broodjes, ijsjes en een cava-bar.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png