Hinder in Londerzeel op 3 juni

May 28, 2018

Op zondag 3 juni vindt de 3de editie plaats van de Great Breweries Marathon: zowel de marathon als de 25 km zijn officiële wedstrijden waardoor het parcours volledig verkeersvrij wordt gemaakt. De start wordt gegeven in Breendonk-Dorp ter hoogte van Duvel Depot. Daarna doortocht in Londerzeel: Stuikberg - Breendonkstraat - Neeravert - Pikstraat - Klein Holland - Ursene - Drietorenstraat - Watermolenstraat – Brouwerijstraat - Leireken - Eshagestraat - Smisstraat - Plas - Beekstraat - Herbodin – Moorhoek – Sneppelaar - Zwaantje - Marselaerdreef - Heide - Bouw - Boskantstraat - Kruisheide - Zavel - Koevoetmolenstraat - Patattestraat - Kruisbroeken.

 

Naar aanleiding van dit evenement zal het gemotoriseerd verkeer heel wat hinder ondervinden. Er wordt aangeraden om, indien mogelijk, de verplaatsingen met de fiets te doen.

 

Het parcours, met start en aankomst aan de terreinen van brouwerij Duvel in Breendonk, verbindt de brouwerijen Palm (Steenhuffel), Bosteels (Buggenhout) en Duvel met elkaar via rustige en landelijke wegen. In Londerzeel zijn er 3 degustatiepunten: een area in brouwerij Palm in Steenhuffel, een Bosteels area op een weide in Sneppelaar en een Duvel area op een weide in de Marselaerdreef. Op verschillende plaatsen langs het parcours is er muzikale animatie.

 

Lopers en wandelaars hebben ook dit jaar de keuze tussen een volledige marathon of een parcours van 25 km.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png