Informatie- en inspiratieavond ‘Van burgerinitiatief tot energiecoöperatie’

June 4, 2018

Gemeente Londerzeel organiseert, samen met de gemeente Kapelle-op-den-Bos, een informatie- en inspiratieavond ‘Van burgerinitiatief tot energiecoöperatie’ op maandag 18 juni om 20 u. in GC Gerard Walschap, Sint-Jozefstraat 44 in Londerzeel Sint-Jozef.

 

Een energiecoöperatie is een initiatief van lokale inwoners die samen investeren in duurzame energie bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtenetten en windenergie.

Tijdens de informatie- en inspiratieavond wordt een antwoord gegeven op vragen zoals wat is een burgercoöperatie en hoe werkt het, hoe starten we, hoeveel gezinnen moeten we bereiken om de coöperatie op langere termijn te laten slagen. Gastspreker is Reindert De Schrijver van het Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant en PajoPower.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png