Meise Boven vertoont WK-matchen op groot scherm

June 11, 2018

Vanaf 18 juni kan u de WK-matchen van de Rode Duivels live volgen, op groot scherm, in het centrum van Meise.

Dit initiatief komt door Meise Boven , dat samenwerkt met de gemeente en verschillende verenigingen, (JH Den Droes, JH 't Sloefke, JH Knødde, Dansschool Excess vzw, Scouts en Gidsen Sint-Brixius-Rode, VC Knødde Meise, Wolvertem Sporting en #valsplat).

 

Het laatste weekend van juni gaan ook de Midzomerfeesten door, na enkele jaren begint dit een vaste waarde te worden degene jaarlijks nog groeit. Dit jaar zal de kermis groter zijn dan andere jaren en zijn er opnieuw optredens waaronder van DUK.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png