Hommage aan Frederik Vanden Brande - Ereburger van Londerzeel

June 13, 2018

 

Frederik Vanden Brande was een mens om van te houden en meer dan een leven lang. Hij verdient onze waardering en onze dankbaarheid.
Vanuit het hart en met eerbied voor de ideologie van Frederik organiseren we een hommage op zaterdag 23 juni 2018 om 10.30u in de Holle Eikstraat 25 te Londerzeel (in de tent op de paardenwei voor het ouderlijk huis) en we hopen ook u op die dag te mogen verwelkomen.

 

40 jaar Comité Jean Pain

Frederik was medeoprichter van het Comité Jean Pain.
De voorbije 40 jaar is het Comité Jean Pain vzw uitgegroeid van een demonstratiewerf voor de verwerking van snoeihout tot een bezoekerscentrum waar naast de productie en het gebruik van diverse compost ook verscheidene kringlooptechnieken worden gedemonstreerd.               

Vier decennia lang was het een ontmoetingsplaats voor duizenden bezoekers, stagiairs, vrijwilligers, tuinders en compostmeesters uit binnen- en buitenland, met aandacht voor de rol van organisch materiaal in de bodem.

 

We zijn trots op de goede verstandhouding en de lange opbouwende samenwerking met de overheid (lokaal bestuur, provincie, OVAM, Vlaco vzw …) en met zusterverenigingen als Velt, Natuurpunt Londerzeel en Aculea Mechelen, Bijenvrienden, Landelijke Gilden, Compostmeesters Londerzeel …

Dat vieren we op zondag 24 juni 2018 om 9.30u in de Holle Eikstraat 34 te 1840 Londerzeel met gastsprekers, geanimeerde rondleiding, ateliers … en we hopen ook u op die dag te mogen verwelkomen in ons bezoekerscentrum.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png