Acht beweegtoestellen geplaatst in Londerzeel!

June 14, 2018

 

De acht aangekochte outdoor beweegtoestellen hebben nu ook een plekje gekregen in Londerzeel. Twee aan twee gekoppeld staan deze in de Groene Long, in de tuin van Woonzorgcentrum Herfstvreugde, op het Zandvat in Malderen en op de kruising van Hazenpad en Sneppelaar.

 

De verschillende types van toestellen zijn zodanig gekozen dat ze toegankelijk zijn voor elkeen die de conditie wil aanscherpen, of je nu een doorwinterde atleet dan wel een absolute beginner met goede voornemens bent. Zowel voor wie wat meer wil inzetten op krachttraining als voor wie aan cardiotraining wil doen, zijn deze toestellen geschikt.

 

Eind vorig jaar werd nog aan de inwoners gevraagd om locaties voor te stellen via het online participatieplatform CitizenLab en dit voor vier van de acht toestellen. De aangebrachte ideeën waren echter niet geschikt omdat er ofwel al voldoende sportmogelijkheid was ofwel al andere projecten in de steigers stonden. Ook de geografische spreiding speelde mee bij de uiteindelijke keuze voor deze locaties.

 

De toestellen werden aangekocht via een gezamenlijk bestek vanuit de gemeenten Merchtem en Londerzeel. In 2018 is er bijkomend nog 7.500 euro voorzien voor de aankoop van extra toestellen. Deze worden eveneens zo geplaatst zodat er een mooie spreiding is over het grondgebied van Londerzeel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png