Odisee-studente (21) uit Buggenhout loopt stage in Lyon

June 20, 2018

Laura Francotte uit Buggenhout studeert Biomedische laboratoriumtechnologie aan hogeschool Odisee, Technologiecampus Gent.

Voor haar opleiding liep ze stage in Frankrijk. “Ik werkte bij drie wetenschapsinstellingen in de stad Lyon. Daar mocht ik vooral veel observeren en meehelpen om kleine tests uit te voeren, maar af en toe voerde ik ook zelfstandig labo-opdrachten uit. Op de manier haalde ik het maximale uit mijn periode in het buitenland. Bovendien leerde ik ook heel veel Frans bij, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Ook het contact met de vele andere uitwisselingsstudenten was geweldig. Ik heb nu vrienden van over de hele wereld. Een aanrader voor alle toekomstige studenten die ook op buitenlandstage willen gaan!”

 

Hieronder enkele foto’s van Laura tijdens haar stage in Lyon.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png