Vrijwillige kok gezocht: TOPAZ dagcentrum Wemmel

August 1, 2018

Het supportief en palliatief dagcentrum TOPAZ zal jullie niet onbekend zijn. Het supportief dagcentrum TOPAZ biedt ondersteuning aan patiënten met een ongeneeslijke progressieve levensbedreigende aandoening en aan hun naastbestaanden tijdens moeilijke periodes van hun leven.

 

Een dagje naar TOPAZ is vooral ook een dagje uit. Een enthousiast team van vrijwilligers doet zijn uiterste best om de gasten bij te staan en het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Elke dag wordt er ter plaatse een lekkere maaltijd bereid. Momenteel zijn wij op zoek naar een vrijwillige kok.

 

Kandidaat vrijwilligers kunnen altijd contact nemen voor een eerste kennismaking met Hannie Van den Bilcke op het nummer 02/456 82 09 elke weekdag tussen 9u en 17u. of via email op vrijwilligers@forumpalliatievezorg.be

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png