Start de 19de editie van het Kom op tegen Kanker-dubbeltornooi BTC Wemmel

August 16, 2018

Op donderdag 16 augustus start de 19de editie van het Kom op tegen Kanker-dubbeltornooi dat georganiseerd wordt door de Brusselse Tennisclub te Wemmel.

Gedurende 10 dagen wordt getennist voor het goede doel, en dit in een sportieve, familiale sfeer die zo kenmerkend is voor BTC.

 

Dagelijks bieden de uitbaters een thema-menu (Italiaans, Thais, Paella, Sushi, …) aan, waarvan per verkochte maaltijd 1€ geschonken wordt aan Kom op tegen Kanker. Op vrijdagavond 24 augustus vindt de KotK-BBQ plaats, waarbij ook de BTC-Zevenaars zich niet onbetuigd laten met hun befaamde champagnebar.

 

De KotK-campagne wordt afgesloten met de KotK-veiling die doorgaat op donderdagavond 30 augustus. Op het einde van de veiling zal tevens het bereikte resultaat ten voordele van Kom op tegen Kanker bekendgemaakt worden.

De voorbije 2-jarige KotK-campagne van BTC bracht alvast 63 765 euro in het KotK-laatje. Informatie met betrekking tot het tornooi is te vinden op de website en de Facebook-pagina van BTC, of via kotk@brusselsetennisclub.be

 

Hieronder het thema menu en enkele sfeerbeelden van voorbije jaren.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png