Opening park Residentie Geurts in Wemmel: een park voor iedereen!

August 27, 2018

 Op zondag 9 september is iedereen vanaf 13u welkom voor de feestelijke opening van het ‘Park voor iedereen’ in het park aan Residentie Geurts.

Gemeente en OCMW Wemmel maakten gebruik van een projectoproep van de provincie Vlaams-Brabant om het park van de Residentie Geurts herop te waarderen. Zowel de bewoners van de residentie als de buurtbewoners uit de omliggende straten werden hierbij betrokken. En het resultaat mag gezien worden!

 

 

Vanaf 13u kunnen de nieuwe installaties naar hartenlust en onder deskundige begeleiding uitgetest worden. Er is een solarbench waar smartphones, laptops… kunnen opgeladen worden dankzij zonne-energie. Iedereen kan ook de nieuwe  zitbanken en tal van outdoor-bewegingstoestellen voor jong en oud komen testen. Om 14u start de feestelijke receptie en de randanimatie met een ballonnenclown, springkasteel, elektrische fietsen, enzovoort.

 

De toegang is gratis!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png