Allereerste autoloze zondag in Wemmel

August 29, 2018

 

Op zondag 16 september organiseert de dienst vrije tijd en dienst mobiliteit voor het eerst een autoloze zondag in Wemmel.

 

Van 13u tot 17u zijn auto's niet meer welkom op de Steenweg op Merchtem, Maalbeeklaan, Dr. H. Folletlaan, Kerkstraat, Kerkplein en Pastorijstraat. Fietsers, steppers, skateboarders en wandelaars mogen vrij rondlopen en genieten van de verschillende activiteiten die de diensten aanbieden.

Er zullen gekke fietsen zijn, kinderen kunnen deelnemen aan een estafette of klimmen op een rots van 9m, ook de steltenlopers van Merchtem zullen aanwezig zijn. Wie zijn fiets wil laten repareren of graveren kan ook eens langskomen! Om 16u is er dan nog een kindergoochelshow met Loose Magic.

 

Meer info vind je op de website www.wemmel.be

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png