Groot succes bij World Cleanup Day in Wemmel

September 20, 2018

Op zaterdag 15 september hebben 145 Wemmelaars zich ingezet om Wemmel proper te maken.

 

Wemmel werd in 20 zones ingedeeld zodat de vuilste plekken werden aangepakt. De vrijwilligers vonden voornamelijk veel sigarettenpeuken en PMD. De gekste vondsten waren fopspenen, laarzen, stoelen en een knuffelbeer.

 

De milieudienst zorgde voor het nodige materiaal: afvalzakken, grijpers, fluohesjes, handschoenen… Op het einde van de dag reed het technisch personeel rond om de afvalzakken op te halen. In totaal werd er 365kg zwerfafval opgeruimd. Daarom bedanken we ook graag de vrijwilligers die zich hebben ingezet om Wemmel proper te maken.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png