Dag van de kinderbegeleider in Buggenhout

October 5, 2018

Op vrijdag 12 oktober 2018 is het Dag van de Kinderbegeleider. Die dag krijgen alle kinderbegeleiders heel wat complimenten. De drie gemeentelijke opvangdiensten in Buggenhout, namelijk de dienst onthaalouders, kinderdagverblijf ‘t Pagadderke en het initiatief voor buitenschoolse opvang (IBO), zetten hier hun schouders onder en laten 12 oktober niet onopgemerkt voorbijgaan.

 

De kinderbegeleiders maken van de kinderopvang een fijne en warme plek waar elk kind zich goed voelt. Kinderbegeleiders verzinnen activiteiten, geven speelimpulsen, verzorgen, luisteren, zingen liedjes, maken tussendoortjes klaar, spelen, ruimen op, vertellen verhalen, troosten, vergaderen, regelen de administratie en gaan op vorming. Wij roepen daarom alle (groot)ouders en kinderen op om hun compliment te noteren op één van de 4 'complimentenkaartjes' en die te overhandigen aan de kinderbegeleiders op vrijdag 12 oktober 2018. Er liggen kaartjes klaar op de verschillende locaties van de kinderopvang en de ouders zijn al via e-mail op de hoogte gebracht. Wij hopen dan ook dat iedereen volop meeviert op 12 oktober en de kinderbegeleiders in de bloemetjes zet. 

 

Graag geven we u nog enkele cijfers mee over onze gemeentelijke opvang. ’t Pagadderke heeft een erkenning voor 36 plaatsen, vangt op jaarbasis 79 kinderen op en telt 11 kinderverzorgsters. De dienst onthaalouders heeft een erkenning voor 88 plaatsen, vangt op jaarbasis 156 kinderen op en telt 12 onthaalouders. De IBO heeft een erkenning voor 170 plaatsen, vangt op jaarbasis 844 kinderen op en telt 16 begeleiders.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png