Drie Provinciën Natuurloop door De Roparunners Londerzeel

October 9, 2018

Op 21 oktober om 10u00 wordt terug het startschot gegeven van de “Drie Provinciën Natuurloop “  in Malderen. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door De Roparunners Londerzeel (VZW Vrienden van Lotgenoten). 

 

De Roparunners zetten zich al jaren in voor het goede doel en in het bijzonder kankerbestrijding, ooit begonnen ze een estafettewedstrijd tussen Parijs en Rotterdam t.v.v. kankerbestrijding maar algauw werden er extra activiteiten georganiseerd om meerdere initiatieven een financieel duwtje in de rug te geven. Ook deze keer gaat de integrale opbrengst naar het Kinderkankerfonds via de actie “De Warmste Week” van Studio Brussel .

 

Er zijn drie wedstrijden: de jogging van 5 km begint om 10u en vervolgens de 10 en 21 km om 11 u , vooraf om 9u45 voor de allerkleinsten een kidsrun. Het parcours doet de drie provinciën Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen aan waarna we eindigen in de sporthal Verma in Malderen .

 

Alle info op https://roparunners-londerzeel.webs.com

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png