De Warmste Week ook in Londerzeel

December 19, 2018

 

Op zaterdag 15 december nodigde Fitality Londerzeel iedereen uit om één of meerdere toertjes te lopen of te stappen op de atletiekpiste van Schaselberg. Zowat 90 (!) leden van atletiekclub Olympia Londerzeel gingen op deze uitnodiging in en verzamelden voor het vertrek voor een mooie groepsfoto.

 

Daarna vertrokken jong, iets minder jong, snel en nóg sneller voor een aantal gezamenlijke toertjes, waarna iedereen op zijn of haar niveau verder liep. De piste kleurde helemaal groen en zo hielp Olympia mee om het record van vorig jaar te verbreken. Er werden maar liefst 7.085 rondjes gelopen, de opbrengst van de dag gaat naar Levedale vzw.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png