Nieuwjaarsconcerten Koninklijke Harmonie St. Cecilia Merchtem

January 14, 2019

 

Voor haar Nieuwjaarsconcert op zaterdag 26 januari 2019 koos de Koninklijke Harmonie StCecilia Merchtem dit jaar als thema “Filmmuziek”. Iedereen kent wel Hollywoodcomponisten als John Williams, Hans Zimmer, John Barry, Alan Menken en Henry Mancini. En van sommige films is de muziek even bekend of zelfs bekender dan het verhaal. Hoog tijd vond dirigent William Huybandt om u tijdens het Nieuwjaarsconcert een bloemlezing van muziek uit gekende en minder gekende films te brengen.

 

Zo zijn er klassiekers als “The pink panther”, “The lion king”, “Police Academy”, “Sister Act” en “Zorro”. Maar ook onbekende pareltjes als de composities van Nino Rota, die u kent van The godfather, voor een reeks oscar-winnende Italiaanse films. En nu nog niet zo bekend: de filmmuziek uit de filmtopper van afgelopen jaar: The Greatest Showman. En ook het trommelkorps is van de partij met de begeleiding van enkele filmmarsen en opnieuw een eigen compositie.

 

U mag dus zeker niet ontbreken op zaterdag 26 januari in de nieuwe zaal Harmonie te Merchtem (Stoofstraat 34). Het concert onder leiding van William Huybandt vangt aan om 19u30 en voor 10 euro (7 euro in voorverkoop bij muzikanten en bestuursleden) kunt u deel uitmaken van deze muzikale belevenis. Het 60-koppig Harmonieorkest en bijbehorend trommelkorps heet u alvast van harte welkom.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png