Londerzeel ondertekent charter Gezonde Gemeente

June 5, 2019

Op de foto: Schepen Els Van den Broeck (L) samen met Jenny Goossens bij de ondertekening van het charter.

 

Samen met 25 andere gemeenten uit onze regio ondertekende Londerzeel het charter “Gezonde Gemeente”.

Hiermee geven lokale besturen aan dat ze ook tijdens deze legislatuur willen inzetten op gezondheidsbevordering en ziektepreventie. Logo Zenneland - wat staat voor Lokaal GezondheidsOverleg - steunt de gemeenten in deze ambitie.

 

“Londerzeel wil, mede door dit engagement, een omgeving creëren die iedere inwoner, bezoeker en werknemer optimaal stimuleert om gezond te leven” zegt schepen van Welzijn Els Van den Broeck (LWD). “Thema’s waarop we prioritair willen inzetten, zijn valpreventie en preventief onderzoek naar ziektes zoals dikkedarmkanker, borstkanker, enz... Ook het uitbreiden van rookvrije zones staat hoog op de agenda”, besluit de schepen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png