Ploegentijdrit WTC DVV in kapelle-op-den-bos

June 14, 2019

 

WTC DVV organiseert hun 2de Ploegentijdrit voor Wielertoeristen ten voordele van de Muco vereniging en dit op zondag 25 augustus 2019 vanaf 13.15 u.

 

Waar?

Marktplein Kapelle op den Bos.

Wat?

Men fietst met 5 renners 24 km (3 ronden van 8 km, met start en aankomst aan het DVV kantoor aan het Marktplein). De tijd van de 4de renner telt.  

 

Er is een professionele tijdsregistratie waardoor de tussentijden van iedere ploeg elke ronde perfect kunnen opgevolgd worden op grote schermen in de tenten of op uw smartphone/ipad/PC.

 

Er zijn naturaprijzen voorzien voor de eerste 3 ploegen in het algemeen klassement, alsook het beste damesteam en de eerste in hun leeftijdscategorie. Onder alle deelnemers is er nog een GRATIS tombolawedstrijd met als hoofdprijs een Go Pro fietscamera en nog vele andere waardevolle prijzen.

Er is randanimatie met een champagnebar, springkasteel , mogelijkheid tot het testen van spinningfietsen en uiteraard voldoende eten en drinken.

 

Vorig jaar waren er 32 ploegen, dit jaar gaan we tot maximum 40 ploegen. Wacht dus niet te lang met inschrijven.  Meer info  op: www.wtcdvv.be.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png