100Km Dodentocht ® 50th Edition - Duvel Glass

August 7, 2019

Ver-DUVEL-d goed nieuws Om de vijf jaar laat Dodentocht een Duvelglas ontwerpen. Ook voor de 50ste editie ontwierp Christian Wyld een glas met een knipoog naar deze vijftig heroïsche tochten. Tijdens de eerste afhaaldag vlogen de Duvelglazen de deur uit. Om aan de grote vraag te voldoen, laat Dodentocht een tweede lading glazen maken. Opdat er niemand meer uit de boot zou vallen, werkt de organisatie hiervoor met een reservatieformulier. “Wil je trotse bezitter zijn van dit unieke Duvelglas? Dan kan dit door het reservatieformulier in te vullen voor 15 augustus 2019. We geven iedereen de kans om maximum zes glazen aan te kopen. 1 glas kost 7 euro, voor een doos van 6 glazen betaal je 40 euro” aldus de organisatie van Dodendocht. “Na Dodentocht zelf informeren we alle mensen, die een glas gereserveerd hebben, waar ze hun glas of glazen kunnen ophalen.”

De glazen kunnen besteld worden via: https://shop.dodentocht.be/2019

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

Dorpstraat 85B, 1785 Brussegem  

Tel. 02 460 42 93

• Cursiefje@leleu.be

© 2020 't Cursiefje | Made by Leleu Group

Leleu Group_white_LS.png